منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - كيفية التفريز استعدادا لرمضان
عرض مشاركة واحدة
قديم 06-09-2006, 10:29 PM
  #26
ام بيسان
عضو نشيط
 الصورة الرمزية ام بيسان
تاريخ التسجيل: Dec 2005
المشاركات: 178
ام بيسان غير متصل  
tongue3

عزيزتى asd1234
ولا يهمك تحت امرك ب النسبة للفلافل
نصف كيلو فول+2بصل+نصف راس ثوم+2رابطة كسبرة او واحدة شبت وواحدة كسبرة+1فلفل اخضر رومى+بهارات ملح وفلفل اسمر وكمون ومعلقة صغيرة ونصف كسبرة مطحونة+معلقة صغيرة كربوناتة

اول حاجة تنقعى الفول قبلها بيوم وتانى يوم تصفية من الماء وتشطفية كويس وبعدين تطحنية ب الخلاط كويس وبعدين تطحنى االبصل والثوم والكسبرة والفلفل الاخضر وتحطيهم على الفول وتحطى البهارات وتخلطيهم كويس وبعدين تطحنيهم كلهم مرة ثانية اكيد شوية شوية على حسب الخلاط وسعتة
وبس تقسميهم على اكياس على حسب المرة الواحدة وقبل القلى اكيد فى زيت غزير قلبى مع الطعمية بيضة
واقليها ممكن تحطى معاها سمسم امممممممممممم لزيزة هى شوية شغلانة بس انا واخدة عليها لان فى الغربة مفيش طعمية جاهزة وبعدين انا كتير اقرف من اى اكل خارج البيت

يارب تكونى استفدتى ولما تجربيها ردى على خبر ب التوفيق يارب
مع حبى ام بيسان
__________________
]]