اقتباس:
|
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة (ام عبدالله )
والله شكلها لذيذة
بس اختي تقصدين بالصلصة(كرتون)... رب البندورة؟
كمان بدي اسأل هل بعد ان ينضج كل منهما نخلطهما مع بعض؟
تقبلي تحياتي
وان شالله اجربها
|
بسم الله الرحمن الرحيم
حبيبتي مشكورة علي المرور العطر
بالنسبة للصلصة ... هي صلصة الطماطم العادية ( اعتقد هي ما يقال عليها رب البندوره

)
و هنا عندنا صلصة في علب كرتون صغيرة الحجم شوية عن البرطمان .. للاستخدام السريع
و لكن لاحظي ان الكمية ل 4 اكياس مكرونة الكيس حوالي 400 جرام
بعد نضج المكرونة تقدم في طبق
و يوضع عليها حبات من السجق( بتكون الطماطم و الصلصة الخاصه به ذابت و مسكت فيه اي يكون من غير صوص )
جربيها و قولي لي النتيجة
تحياتي
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010