اختي الكريمة
بالنسبة لل الاستيك
تبليه باي طريقة تحبين بدون اضافة ملح .. ممكن فلفل اسود و القليل من الزيت و القليل من الزعتر او الاورجانو
ممكن تتبلي اللحم ايضا بالصويا صوص ... ممكن دهن قطعة اللحم بالمستردة قبل الشواء في الفرن
( الملح يضاف بعد تمام النضج لانه يجعل اللحم يفقد مائه مما يجهله يابس )
و احضري صنية و ضعي فوقها صنية سلك ( زي للي بتكون فوق الشواية )
و دخليه الفرن لحد ما يحمر الوجه و اقلبيه علي الوجه الاخري
و بالتالي اي سوائل هتنزل في الصنيه اللي تحته
اذا شعرتي انه لم ينضج غطيته بورق فويل و اتركيه 10 ق لكي ينضج
انا اعتقد انكي لو وضعتيه في صنيه مباشرة هينزل مياهه و يصبح طعمه مثل اللحم المسلوقه
ممكن بعد ما تسويته ضعيه في قدر و ضعي معه فحم في ورقة فويل و غطيه ليكتسب طعم الشواء
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010