اليوم جيبتلكم بيتزا بطريقة جديدة أتمنى أنها تعجبكم
نبدأ بالمقادير
العجينة: عجينة العشر دقائق أو أى عجيينة بيتزا معتمده عندك
صلصة بيتزا
مايونيز
تن
خس
الطريقة:
تعجن العجينة
ثم تفرد العجينة فى طاجين البيتزا وتوضع عليها صلصة البيتزا
وبعدين حطيه فى الفرن لحد ما تستوى وطلعيها وخليها تبرد شويه و حطى عليها المايونيز
وبعدين جيبى التن و صفيه من الزيت وفتتيه كويس وحطيه فوق المايونيز

وبعدين جيبى الخس وقطعيه رفيع جداً وضعيه فوق التن
الموضوع منقول للامانة
( بتصريف )
و جزيل الشكر لجميع الاخوات الذين قدموا هذه الاعمال الرائعة
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010