اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة asaif613
انا عندي طريقة دايم اسويها وان شاء الله تعجبك
قطعي الكوسة شرائح طولية وما تكون نحيفة ولا سميكة وسط يعني بعدين قطعي بصلة شرائح وتكون تكفي كمية الكوسة اللي عندك وحمريها بشوية زيت ولما يتغير لونها وتبتدي تستوي رشي عليها فلفل اسود وملح واذابتحبي ال ماجي حطي عليها وبعد كده رصيها في الصينية وحطي اللحمه المفرومة والجاهزة طبعا مستوية بالبصل معصجة وبعدين حطي الباقي من الكوسا وغطيها بكمية وفيرة من البشاميل اللذيذ وبالهنا والشفا علي قلبك
|
انا اسفه بس هاتعبك
انتى بتحمرى الكوسا مع البصل
وكمان ممكن ابدل بدل اللحمه فراخ مفرومه
لان اللحمه المفرومه غير متوفره الان
وانا هاعملها بكره
اتمنى الرد