اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة mabdul
تسلم الايادي بس ممكن سؤال يا مصريه؟
موية القرع هي اللي استخدمها للسلق والا اشيلها واحط مويه جديده؟
ويعطيكم العافية
|
اسلقى القرع بالماء التى تنزل منه (ممنوع اضافة ماء)
وبعد مايتسلق صفيه وماضفلوش حاجه خالص سبيه يبرد وحضرى البشاميل المسكر
واخلطى نص كمية البشاميل فى قرع العسل وضعى نص القرع فى الصينيه وفى نص مكسرات على زبيب على جوز الهند وبعدين ضعى باقى كمية القرع وصبى عليه باقى كميه البشاميل وادهنى الوش ببيضه
يارب تكونى فهمتينى
واى طلب انا فى الخدمه
__________________
التعديل الأخير تم بواسطة المصرية ; 21-02-2008 الساعة 06:57 PM