بصي حبيبتي
انا جربت طريقة
للشيف مني عامر
احضري صنيه تيفال
و ضعي بها القليل من الزيت و فص مستكة
و علي نار عالية حمري الجوانح بس لا يوضعوا عليهم مرة واحدة
حتي لا تنزل الجوانح ميتها
حمري مثلا 3 من الناحيتين علي نار عالية و ارفعيهم في طبق جانبي ثم حمري الباقي و هكذا
و نكون مجهزين صنيه ثانية
و نكون مجهزين مقدار من الكاتشب مضاف الية ملح و فلفل اسود و ثوم مدقوق و اورجانو
و نرص الجوانج في الصنيه الثانية و ندهنهم بخليط الكاتشب بالفرشاه
و تدخل الفرن حتي يحمر السطح
و تقلب و تدهن الناحية الثانية بنفس الخليط و تدخل الفرن مرة اخري حتي تحمر
طبعا طعمها رهيييييييييب
بس انا حسيت ان مفصلات الجناح لم تنضج جيدا
فجربت نفس الوصفة بس سلقت الجوانج الاول 3/4 سلقة
و بعدين حمرتهم و اضفت عليهم الخلطة و دخلتهم الفرن علي الجريل لانها كانت مسلوقة
اتمني ان تعجبك الوصفة
تحياتي
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010