منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - ياريت وصفة بجوانح الدجاج
عرض مشاركة واحدة
قديم 23-02-2008, 04:23 PM
  #2
مستكة_مستكة
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية مستكة_مستكة
تاريخ التسجيل: May 2005
المشاركات: 9,448
مستكة_مستكة غير متصل  
بصي حبيبتي

انا جربت طريقة

للشيف مني عامر


احضري صنيه تيفال

و ضعي بها القليل من الزيت و فص مستكة


و علي نار عالية حمري الجوانح بس لا يوضعوا عليهم مرة واحدة

حتي لا تنزل الجوانح ميتها


حمري مثلا 3 من الناحيتين علي نار عالية و ارفعيهم في طبق جانبي ثم حمري الباقي و هكذا

و نكون مجهزين صنيه ثانية


و نكون مجهزين مقدار من الكاتشب مضاف الية ملح و فلفل اسود و ثوم مدقوق و اورجانو


و نرص الجوانج في الصنيه الثانية و ندهنهم بخليط الكاتشب بالفرشاه

و تدخل الفرن حتي يحمر السطح

و تقلب و تدهن الناحية الثانية بنفس الخليط و تدخل الفرن مرة اخري حتي تحمر


طبعا طعمها رهيييييييييب

بس انا حسيت ان مفصلات الجناح لم تنضج جيدا


فجربت نفس الوصفة بس سلقت الجوانج الاول 3/4 سلقة

و بعدين حمرتهم و اضفت عليهم الخلطة و دخلتهم الفرن علي الجريل لانها كانت مسلوقة


اتمني ان تعجبك الوصفة


تحياتي
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010