عزيزاتى انا بعملها طاجن فى الفرن
اقولكم طريقتى
بغسل القواقع كويس جدا
و بعدين اكون محضرة بطاطس مقطعة حلقات برفع نص سم و ( بقدونس ، شبت ، كزبرة خضارء ، كرفس) مفريين
ملح فلفل
طماطم مكعبات
فلفل اخضر و الوان مكعبات
2 ملعقة معجون طماطم
كمون ، بهارات سمك
فصين ثوم
بصلة متوسطة مفرية
زيت زيتون او اى زيت
الطريقة
نحط الزيت فى القالب اللى حنحطه فى الفرن و بعدين البصل و نشوحه الى ان يصفر ثم الفلفل ثم الثوم ثم الخضرة ثم الطماطم و الصلصة و حوالى كوب ماء و الملح و الفلفل و البطاطس و نتركه الى ان يستوى البطاطس نصف سوا ثم نضع المحار و ندخله الفرن لمدة ربع ساعة مجرد ان ياخد لون و يتسبك و نلاحظ منسوب الماء
و بالهنا و الشفا
__________________
ربنا يحفظلى اولادى من كل سؤ
فَأَنْبَتْنَا فِيهَا مِنْ كُلِّ زَوْجٍ كَرِيمٍ /اللهم ارزق اخواتى بالذرية الصالحة