ما شاء الله عليكي
شكلها روعه فعلا
و انا جربت كثيرا عجينة التارت
و فشلت معي لان دائما مقدار الزبده يصعب علي تحديده لانها بتكون مجمدة
و فجاة اقرر اعملها و لا اكون مجهزة للاعداد
و علي طول العجين تفرز زبدة و كل مرة ارميها بعد الخبز
و علي العموم انا هجربها لانك وضحتي ان مقدار العجين 150جرام و انا اشتريت اصابع الزبدة 100 جرام
كده هيكون سهل عليا تحديد كمية الزبدة
مشكورة حبيبتي و انتظري التطبيق
تحياتي
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010