منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - سؤال عن الجبن الحلوم
عرض مشاركة واحدة
قديم 17-03-2008, 01:09 PM
  #10
kokar_2001
قلب المنتدى النابض
 الصورة الرمزية kokar_2001
تاريخ التسجيل: Jun 2004
المشاركات: 1,872
kokar_2001 غير متصل  
حبيبتى مستكة انا شوفت برنامج وصفات عباس السرية و جاب طريقة عمل الكنافة النابلسية
و كانت بالجبنة العكاوى

بس هى بتتعمل مش طبقتين و بينهم الجبنة ذى المتعارف عندنا فى مصر

بتفرمى الكنافة مع شوية شربات و الزبدة و تفرشيها فى الصينية و تحطى فوقيها الجبنة و تسوبها على نار البوتاجاز من فوق و كل شوية تحطى حتة قماش على الجبنة عشان تمتص الماية و لما الكنافة تستوى بتقلبيها على ناحية الجبنة و تطفى النار و تشربيها بالشربات


اما عن الفرق بين خبز الصاج و الفرن هو طريقة التسوية دا بيستوى على الصاج من فوق و التانى بيستوى جوه الفرن


ارجو انى اكون افدتك
__________________
ربنا يحفظلى اولادى من كل سؤ
فَأَنْبَتْنَا فِيهَا مِنْ كُلِّ زَوْجٍ كَرِيمٍ /اللهم ارزق اخواتى بالذرية الصالحة