اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة kokar_2001
حبيبتى مستكة انا شوفت برنامج وصفات عباس السرية و جاب طريقة عمل الكنافة النابلسية
و كانت بالجبنة العكاوى
بس هى بتتعمل مش طبقتين و بينهم الجبنة ذى المتعارف عندنا فى مصر
بتفرمى الكنافة مع شوية شربات و الزبدة و تفرشيها فى الصينية و تحطى فوقيها الجبنة و تسوبها على نار البوتاجاز من فوق و كل شوية تحطى حتة قماش على الجبنة عشان تمتص الماية و لما الكنافة تستوى بتقلبيها على ناحية الجبنة و تطفى النار و تشربيها بالشربات
اما عن الفرق بين خبز الصاج و الفرن هو طريقة التسوية دا بيستوى على الصاج من فوق و التانى بيستوى جوه الفرن
ارجو انى اكون افدتك
|
مشكورة حبيبتي ..... و ان شاء الله هشتري جبن عكاوي و حلوم
و اظبط كام طريقة و انزلها
انا شفت نفس طريقة الكنافة بس للشيف اسامة و اتذكر انه استعمل جبن عكاوي بس نقعها الاول لانها مالحه
و طبعا عرفت الفرق ما بين الصاج و الفرن
شكرا غاليتي
تحياتي
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010