مشكوره حبيبتي
صراحة طريقة جديدة
انا اعمل الكشك بالازر المصري
اسلق لحم و انشل اللحم بعد النضج و احمره و اتركه علي جنب يقدم بجانب الكشك
و في نفس مرق اللحم اضع القليل من الارز حتي يسلق
في نفس الوقت اكون مجهزة خليط من بدري من النشا و الزبادي و قطرات من الليمون و يقلبوا
و اضعهم علي مرق اللحم و الارز المسلوق حتي يغلظ قوامه و اطفي عليه
و في نفس الوقت اكون محمرة بصلة مفرية علي جنب و المادة الدهنية اللي حمرت بيها البصل اصفيها بعد تحمير البصل علي وجه الكشك
و يقدم في اطباق و يجمل بالبصل المحمر
و ان شاء الله اجرب وصفتك
تحياتي
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010