هى مش حكايه طريقتك غلط انتى بتقولى ان طعمها عند غيرك افضل
فجربى طريقه تانيه يمكن يعجبك الطعم انا مثلا اوقات باعمل طريقه نسيان الماضى بس باقلل البهارات زى القرفه والقرنفل
عشام زوجى بتزعجه نكه البهارات القويه واقوقا باقطع البصل شرايح وطماطنه وادعكهم بالكمون والفلفل واحطهم على النار وعليهم الماء واول ما يغلى احط اللحم المغسول (باكون نقعته حوالى 5 دقائق فى ماء عليه معلقتين خل واشطفه واحطه فى الماء المغلى) وكده مش هاتحتاجى تقشطى الزفاره ولا حاجه ولما يغلى الماء احط الحبهان بعد ما اشقه ورقه لورا وكل البهارات اللى عندى تقريبا واهدى النار عليه لحد ما يتم نضجه وبعد كده احمره وبس
__________________
تم حذف الشريط