اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة أم اثير
و الف عافيه على قلبكم يا حبيبتي
انا استخدمه علغذا من اكون لوحدي و الاولاد بالمدرسه
مع التونه او الربيان و مرات من غير نودولز
اجيب الرز المصري الرز الي يستخدم في عمل المهلبيه بالرز
rice pudding
و احط له كميه مضاعفه من الماء 10دقائقو اطفي النار بعد 10 دقائق يكون استوى و اكلها مع الخظار
من غير ملح ولا زيت
|
فكره الرز المصري حلوه وان شاء الله بجربها وانا اخاف من الاندومي لان مواد الحفظ فيها عاليه وعلى قد ما نقدر نحاول نتجنبها
تحياتي
دلوعه زوجي