منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - الفرموزه طبقات وبالصور
عرض مشاركة واحدة
قديم 02-06-2008, 12:45 AM
  #3
مكرونة باشميل
عضو نشيط
تاريخ التسجيل: Mar 2008
المشاركات: 156
مكرونة باشميل غير متصل  
ثم احشيها باللحم

ثم اطبقها ليصبح مستطيل تبعي الصور



وهنا انتهيت من المقدار ورصيته في الصينيه ودهنت الوجه بالبيض ولازم الفرن يكون مولع من قبل ربع ساعه

دخلته الفرن درجة حرارته 180درجه من تحت اولا ولمن يحمر تحت ولعت من فوق وحمرته

ويطلع مقرمش وطبقات ماشاء الله

شوفواخواتي كيف زي عجينة البف باستري واحسن كمان


ارجو ان تنال اعجابكم ورضاكم

التعديل الأخير تم بواسطة indienne ; 03-06-2008 الساعة 10:06 PM السبب: روابط خارجية للصور