اختي الغالية
بالنسبة للحشوات
ممكن تفتحي الخبز الي نصفين
و تضعي عليه قليل من الزيت بالفرشاه ثم قليل جدا من الكاتشب
وضعي حشوة البيتزا فلفل بارد طماطم مكعبات جبن رومي زيتون اخضر او اسود جبن موتزريلا
و ادخليه الفرن حتي تذوب الجبن
ممكن دهن الخبز بالزبدة المذوبة مع ثوم و تضعي شرائه من الجبن و تدخليه الفرن
ممكن تقطعي الخبز شرائح مع دهنها بالزبدة و دخليها الفرن تتحمص شوي
و قدمي بجانبها جبن بالطماطم مطحونين مع بعض و تكون زي الكريمة
و ممكن تحضري اي نوع من الجبن المعلبة و توضع في اطباق صغيرة علي صنية و في المنتصف الخبز المحمص
ممكن عمل حشوة من السوسيس ( المقانق ) المشوحة و تضعي ماسترد و مايونيز و كاتشب بالخبز
و قطعية صغير
اتمني ان اكون افدتك
تحياتي
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010