اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة -نوران-
هناووي يا كسلانة
أنا أصغر منك و أكثر وحدة تقرف في الدنيا
و الحمد لله بتعلم
و اللحم نعمة ربنا و لو قرفانة قوي البسي قفاز بلاستيك و إنت بتشتغلي
بالنسبة للوجبة الفطور نفذت الخطوة الأولى لكن بعد ما حطيت البيض فوق التوست اتحرق التوست و البيض لم يستوي
حد يعرف السبب ؟؟
بالنسبة للحم فأختي بتكرهه للأسف , حنفذه يوم أكون ازمة أقاربي إن شاء الله لأن زوج خالتي بيموت في الكبسة
بالنسبة للبيتزا لو عملتها أختي حتضربني بيها لأني محترفة بيتزا و بعمل عجينتها , يعني مش حترضى بأقل من المستوى المعتاد ................
أنا حنزل أكلة لطيفة بعد شوية إن شاء الله و سهلة في موضوع مستقل
لكن تخدم الفكرة , و ححط رابطها هنا
و اللي مش حيطبق حدبحه , مش عايزيـــــــــــن كسل
جزاكِ الله خيرا حبيبتي أم جمانة على الفكرة الجنان
أنا مبتدئة لكن بضبط أكلات كتير و الحمد لله
|
هلاا فييك ..
..................
حراام عليك عمري 20 وبالجامعه وزوج وطبخ والله انواع الضغط بس يالله ربك يهونها ..
اللحم مااتقبل ريحته بعد ..
التعديل الأخير تم بواسطة indienne ; 21-06-2008 الساعة 07:13 PM