منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - مكرونة نوران الخطيرة , اتفضلوا أول دروسي(صور)
عرض مشاركة واحدة
قديم 25-06-2008, 03:31 AM
  #34
-نوران-
قلب المنتدى النابض
 الصورة الرمزية -نوران-
تاريخ التسجيل: Apr 2008
المشاركات: 2,635
-نوران- غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ام من شبرا مشاهدة المشاركة
بسم الله ما شاء الله
تسلم ايديكى يا نوران
شكل الطبق يفتح النفس فعلا و يجوووووووووووووووع
صراحه كان لى تعليقات بس لما كملت قراية الردود لقيت الاخوات سبقونى فيها
زى موضوع البايركس ما يتوضع على نار مباشره ( حرصى حبيبتى على نفسك )
كمان تشقير الباشاميل المقصود بيه زى المكرونه الباشاميل اللى فى الفرن
يعنى تفردى الباشاميل على الوجه و تضربى بيضه و تضعيها الى الباشاميل و تدخلى الفرن لغاية ما الوجه يحمر و ممكن تشغل الشوايه على طول

كمان كنت عايزه اقول انه ممكن تكون صدور فراخ مسلوقه و مقطعه صغير بديل للنقانق
انا كمان موسوسه حبتين من ناحية هذه الاصناف النقانق – اللانشون – البلوبيف ...

اجتهادك اكثر من رائع و شرحك وافى جدا
ربى يوفقك و يسعدك
أنا برضه موسوسة ناحية اللانشون و البلوبيف و حاجات كتير مش باكلها أبدا
لكن بحب السوسيس و متعودة أكله من زمان
أنا عندي قطة فلما بوسوس من حاجة بحطلها منها لو رفضت تاكل يبقا الأكل فيه حاجة فعلا
لكن قطقوتي الحلوة بتحب السوسيس زيي
و بتحب اللحم المدخن , أما البلوبيف بترفض تاكله و ده دليل إنه مقرف و فيه شيء غلط
لو شكيتي في أكل حطيه لقطة حتى لو من الشارع و شوفي ردة فعلها
بالنسبة للبشاميل فأنا عارفة بشاميل الفرن , لكن الني لذيذ جربيه
و بالبايركس خوفتوني جدا , أنا طبخت فيها كتير قبل كده لكن شكلي مش حستخدمها تاني
تسلمي حبيبتي على مرورك و نصايحك الجميلة
جزاكِ الله خيرا
__________________
سبحان الله

الحمد لله

و لا إله إلا الله