اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة -نوران-
عندك حق يا كيوتي
فعلا ريحة الزيت ممكن تعملي مشكلة
خلاص نلغي فكرة الكنتاكي
السمبوسة ممكن أعملها في الفرن صح ؟؟
أو أعملها النهاردة و أحطها في الفريزر و بكرة إن شاء الله أسخنها ؟؟
أنا محتاسة , عايزة أعمل عجينة العشر دقايق بس محتارة أحشيها دلوقتي و أحطها في التلاجة و أخبزها بكرة إن شاء الله و لا أعملها كلها بكرة ؟؟
تسلمي كيوتي , تعبتك معايا
|
لا عادي يا حبيبتي خذي راحتك...السمبوسة ممكن تعمليها في الفرن..و تقلبيها على الجانب الاخر بعد ان تشقر..
و عجينة العشر دقائق اعمليها (بس لا تحشيها عن ما تتشرب الحشوة و تخرب عليك)..و خليها بالثلاجة..تطلع طررية مرة...و خيال جربتها..لاني قبل شهر كنت رح اعمل غدا فطائر..و غيرت رأيي ..و عملتها من بكرة...طلعت مثل اللي في المخابر و احلى...بس لا تنسي تغطيها عشان ما تأخذ ريحة الثلاجة...و كمان جهزي الحشوات (كل الانواع من دجاج او زعتر او جنة الخ)..عشان بكرة يكون عليك فقط تشكيلها و خبزها..و السلطات كمان اعمليهم..بسلا تخلطيهم الا و قت التقديم و لا تحطي ال dressing عليهم..عشان ما يذبلوا.
__________________
اللهم احفظ اخي و ارفع عنه..و اكشف ضره..و اعده الينا سالماً معافى..عاجلاً غير آجل..
و احفظ اهل بيتي من كل سوء...
يا حي يا قيوم برحمتك استغيث..
حسبي الله و نعم الوكيل..
لا تنسونا من الدعاء..
التعديل الأخير تم بواسطة cutiepie ; 11-07-2008 الساعة 10:58 AM