حبيبتى كان يصير معى نفس المشكله لدرجة انى كرهت اسويها بالبيت كانت تهبط بسرعه وكمان تكون مره مكتومه من الداخل وثقيله لكن اللى سويته الاتى اولا زودت كمية البودر اللى احطه عليها -واسوى المقادير السائله بالخلاط لمدة 5 دقائق متواصله ثم اضيفه على نصف كمية الدقيق والمخلوط بالباودر وأزيد كلما احتاج -اوقد الفرن اثناء خلطى للسوائل ويكون عالى الفرن بعدين لما ادخل الصينيه الفرن اخفض عليها النار واكون رافعه الصينيه على رف عالى وبعد ماتخلص اغلق النار ومااخرجها حتى تبرد تماما مع الفرن
جربى مره كمان وان شاء الله تصيب