السفرة التاسعه
شربه الجمبرى بالكريما(جديدى)&قراطيس(جديدى)&قراقيش&فول&شريك&دقه &دقوس&لبن&رطب&عصير اناناس&وسمبوسك بالجبنه&وجلى بالفروله والحليب وفوقه جلى ليمون
اما القراطيس عجبتنى وقررت ان ربى احيانا نفرز منها السنه الجايه
وهذا من اخواتى
وهاذى القهوه بعد الفطور مع القراقيش وسويت كم قرطاس بجبنه كيرى
طريقه شوربه الجمبرى
نكشن ثوم الين يحمر تحمير خفيف
نصب عليه كريمه الخفق +كاسه حليب
ثم اضفت الجمبرى المقطع وغلوتين كافيه
صم اضفت شويه شبت وملح وفلفل اسود
وبالعافيه
اما القراطيس
فعملت نفس عجينه البف لاكن اضفت ملعقه صغيره بكم بورده لكل وملعقه اكل شوفان لنصف المقدار
وفردتها وقطعتها مربعات بعد ماارتاحت العجينه
ولفيتها كدا وحشتها
بعدين قرطستها
الحشوه اختاريها براحتك انا حشيتها بالمفرومه والبصل وصنوبر ملح وفلفل اسود وقرفه
وهذا بعد ماخلصت منه وقبل القلى
ويارب تعجبكم سفرتى المتواضعه
والى لقاء جديد مع السفره 11 لانى بإذن الله راح اطلع مكه للعمره الله يتقبل مننا ومنكم صالح الاعمال