منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - استشارات مطبخية في الشهر الكريم
عرض مشاركة واحدة
قديم 10-09-2008, 01:12 PM
  #10
مستكة_مستكة
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية مستكة_مستكة
تاريخ التسجيل: May 2005
المشاركات: 9,448
مستكة_مستكة غير متصل  
برجر محشو جبنة لزوم رمضان
المقادير:
500 جم لحم مفروم
2 بصله وسط مفروم ناعم
ملح وفلفل وبهارات
2 ملعقه كبيرة كاتشب
1 ملعقه كبيرة مستردة
شرائح جبن شيدر

الطريقة :
يخلط اللحم والبصل والملح والفلفل والبهارات ويدعك جيدا
يضاف الكاتشب والمستردة وتخلط حتى تختفى تماما



كده اللحمه جاهزه للتشكيل



ناخد قطعه ونفردها على راحة اليد على شكل دائرة ونضع عليها قطع الجبن الشيدر



نضع عليها قطعة أخرى من اللحم ونغلقها جيدا وتشكل دائرة محكمه الغلق



تكرر العملية حتى انتهاء عجينة اللحم



ولحد هنا وأنا شلتهم فى الفريزر لكن طبعا ممكن تسويهم بطريقتين :
أولا تشويها وتقدميها مع البطاطس المحمرة والسلاطة
وثانيا تحطيها فى دقيق وبيض وبقسماط وتقليها وتقدميها فى عيش فينو مع الكاتشب وجنبها بطاطس محمرة


منقول
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010