تسلمولى جميعا على مروركم وردكم
اما السليق
اغسل الارز المصرى واسلقه وكل شويه اقلبه وازيد المويه عشان ينهرى ويذوب بس مو مره ويصير شوربه
بعدين اضيف زبده وملح وهيل ومستكه وعلبه قشطه لكل كاستين رز مصرى وفى ناس تضيف حليب بودره مخلط بويه بس يكون ثقيل شويه انا افضل القشطه
الى امس عملته خلط قشطه وحليب عادى مو مشكله
وبالعافيه عليكم يارب
اما النتو الكذاب
جيبى عجينه السمبوسك واحشيها الحشوه عباره عن مفرومه وبصل وملح وفلفل اسود وكموون ولفيها روول ورصيها فى الصينيه
ذوبى ماجى فى مويه وغطى فيه المنتو ورشى فوقه حلقات بصل وطماطم وبالعافيه عليكم
انا شفته بدون حلقات بصل الذ وهذا يرجع لرغبتك
وبالعافيه
نووووورتو
__________________
قوس قزح
مماينتشرولايصح
(لاتقولو قوس قزح,فإن قزح شيطان,ولاكن قولوا:قوس الله,فهو أمان لأهل الارض من الغرق)
ضعفه السخاوى وقال الألبانى:حديث موضوع[السلسله الضعيفه2/264]
فلايصح المنع من قول قوس قزح
من رسائل الشيخ محمدصالح المنجد من قناه المجد