اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة groohonly
شكله رووعه تسلم ايديك..
بس ممكن طريقة الثومية؟
الشعيريه ايش نوعها وكيف عملتيها؟ + الرز هل هو رز مصري والا ايه؟
|
تسلمي حببيبتي علي المرور
في الغالب انا بعمل الكشري برز ابيض عادي لكن المرة دي كان عندي رز بشعيرية في الثلاجه فقلت استعمله 
الشعرية اي نوع متوفر
الرز مصري
بحط قليل من السمنه والزيت علي النار في الحله بتاعتي
لما يسخن احط الشعرية واقلب لحد ما تحمر وبعدين اخط الرز واقلب كويس وبعدين ازود مية سخنه (دايما بسخن ماء الرز في الغلايه ) وطبعا الملح واسيبه يستوي عادي زي اي رز
__________________
اللهم بارك لي في زوجي وفي ابنتي واجعلها ذرية صالحة