اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة green222
حبيبتي انا ميشان ما تفرط اضع شوية طحين
كان يصير معي مثلك
اتمنى انو اكون افدتك
وعافيه وهنا يا رب
|
حبيبتي انا وضعت كمية طحين بس صار اللي صار
مشكورة على مرورك العطر ومشاركتك
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة sa33
أولا هل حطيتى عليها البيض لو حطيتىه عليها يبقى استحالة تفرط لأن البيض مادة رابطة
ثانيا اكيد انتى نقعتى الفول والحمص زيادة عن اللزوم علشان كده شرب مياه كثيرة فإبقى حطيى الخليط فى مصفى قبل ما تقليه بنصف ساعه علشان لو فيه سائل كثير ينزل منه وبعد كده تضيفى البيض وأكيد أكيد مش هتتفتت
الزيت لازم يكون حار يعنى لا تضعيها فى الزيت قبل ما يسخن جدا
طبقى كل الكلام ده وبشرينى
|
لا والله يا عمري ما حطيت بيض:.....
انا ما نقعت الحمص كتير لاني سلقته بالاول بعدين نقعته يمكن ساعة ونص ...
بس كان عادي طري ومناسب للطحن
بس انا عند الطحن وضعت شوية مي عشان تسهل عملية الطحن
رح اعمل بنصيحتك اليوم
ويا رب ابشركم بكرة
جزاكم الله كل خير
__________________
اللهم انك وهبت لي أبنائي من غير حول مني ولا قوة......فاحفظهم بحفظك بلا حول مني ولا قوة........وبلغني فيهم غاية أملي بحولك وقوتك يا كريم يا منان......
اللهم آمين