منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - عجينتي بطلت تخمر
عرض مشاركة واحدة
قديم 14-02-2009, 05:29 PM
  #2
مستكة_مستكة
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية مستكة_مستكة
تاريخ التسجيل: May 2005
المشاركات: 9,448
مستكة_مستكة غير متصل  
غاليتي

ما نوع الخميرة المستخدم ؟؟؟

بصي حبيبتي

الدقيق و باقي المكونات لازم تكون درجة حرارة الغرفة

و السؤال دافية

شوفي غاليتي

افضل نوع للخميرة هو الطازجة من اللي بنشتريها من الفرن البلدي او الافرنجي

و مقدار الخميرة بيكون في حجم عين الجمل في حالة استخدامك 3 اكواب دقيق


شوفي غاليتي

اكتبي مكوناتك و ان شاء الله اساعدك
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010