مشكورررررررررررررررررررررررررررررررررررين جميعا من عيونى باكتب الوصفات بالنسبة للدجاجة للاسف ماصورتها بعد النضج لان الصور على الجوال مابقى منها ولا صوره ان شاء الله يوم تانى باصورها لكن باقولكم على الوصفه اما ورق العنب فصورته خطوة خطوة وكنت من قبل كتبت الوصفه لكن باكتبلكم شرح مختصر مع كل صوره وان شاء الله اذا سويت السمك باصوره اترككم مع الوصفات
الدجاج المشوى
التتبيله كانت عباره عن
معلقة كبيره خردل
معلقة كبيرة كاتشب
كوب صغير روب(زبادى)
2حبة ليمون+معلقة صغيره خل
بصلة كبيرة مفرومه ناعم
3فصوص ثوم مفروم ناعم
ملح وفلف وبهارات مشكله
نتبل الدجاجه كلها بالخلطة السابقه بعد خلطهم معا ونتركها بالتتبيله طوال الليل ثم بعد ذلك نقوم بتربيط الدجاجه نرجع الجوانح للخلف معا والارجل ندخلها بالفتحه اللى تكون من اسفل الدجاجة لكن انا انقطعت عندى فربط ارجلها معا بعيدان الشوى الخشب بعد ذلك يدخل به سيخ الشوى اللى يكون مع الفرن انا سويتها بالفرن الكهربائى ونثبتها بالشوكتين اللى مع السيخ حتى ماتطيح وهى تلف وتظل ثابته ماتسقط مثل الصوره
طبعا بتشعلى الفرن قبل ماتضعى الدجاجه حتى يصير حار بعدها دخلى الدجاجه وشغلى الشواية وطبعا تكونى مغلفة صينية الفرن بالقصدير علشان اللى بينزل من الدجاجه واضبطى الحراره على 200 درجه واتركيها حوالى ساعه ونصف على حسب انتى ماتشوفى انتهت نضجها ولا بعده محتاجه اكثر لكن تقريبا ساعة ونصف تمام بعدين اطفى الفرن واتركيها قليلا حتى تمتص كل السوائل بعدين تاكلوها بالف هنا