منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - الكريب من مطبخي بالصور
عرض مشاركة واحدة
قديم 19-04-2009, 11:06 PM
  #35
زوجةاحمد
قلب المنتدى النابض
 الصورة الرمزية زوجةاحمد
تاريخ التسجيل: Apr 2007
المشاركات: 5,718
زوجةاحمد غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة واحة مصر مشاهدة المشاركة
تسلم يديك

بس عندى سؤال..

لما تحشى الكريب بهذه الحشوة وتضعيها فى المقلاة مرة أخرى تتركيها اد ايه وهل المقلاة بيكون فيها بقايا الزيت الأولانى والا زيت جديد وكميته اد ايه؟

وبتقلبيها فى المقلاة والا لا.؟
بتركها حوالي خمس دقايق كده لما بحس ان الجبنة ساحت

ومش بحط زيت تاني يكفي من المرة الاولى

نورتيني اي قمر
__________________