طريقة عمل السوسيس ( النقانق )
المكونات
سوسيس علي حسب عدد الاسرة + قليل من الزيت + 1 حبة طماطم مكعبات ( بدون بذور )+ 1 حبة بصل شرائح + + 1 حبة فلفل بارد شرائح + ملح + فلفل اسود
الطريقة
- نحضر طاسة نضع الزيت و قليل من الماء و نضع السوسيس مقطع حسب الرغبة و يقلب حتي تجف المياه و يجر في الزيت
( يفضل استخدام طاسة تيفال )
نضع عليه البصل شرائح و الفلفل الرومي و يشوح حتي ذبول البصل نضع الطماطم و نشوح
و يرش عليه ملح و فلفل اسود و يقدم في سندوتشات او يضاف علي طبق مكرونة مسلوقة
يتبع ....
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010