اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة soha44
ما شاء الله تبارك الله
تسلم الايادي شكلها روعه و لذيذ
طريقة حلوه و خاصة خلطة التونة
يعطيك العافية يا قلبي
تحياتي
|
مشكورة حبيبتي الغالية
شرفني مرورك يا قمر
خلطة التونة خرافة فعلا و خفيفة جدا
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بنت مكة2008
وانا من اول ابا اعرف ايش الاقماع دي
تسلم يدك
ماشاء الله تبارك الله
ممكن اعمل خلطه التونة مع مايونيز لايت في توست اسمر سئوال ايش باربريكا
<< عشان الرجيم
|
بالنسبة للاقماع غاليتي
تباع في محلات الادوات المنزلية
شوفي غاليتي
في طريقة ظريفة جدا ان شاء الله هنزلها قريبا باذن الله تعالي
احضري طبق بايركس و رصي به شرائح من التوست الاسمر بدون اطراف
و قومي بفرد خلطة التونة ( و في تونة لايت في الاسواق محفوظة في ماء ) + مايونيز لايت + زبادي لايت + قطرات من الليمون + بابريكا و يمكنك اضافة شرائح بصل اخضر
و تفرد علي التوست جيدا
و نضع طبقة اخري من التوست و نكرر الطبقات حسب حجم الصنية
و في الاخير توست و يدهن بخليط من الزبادي و المايونيز و يرش السطح بالبابريكا
و البابريكا هي الفلفل الاحمر الحلو او اسمه عندنا في مصر الفلفل القرنقوطي
و شرفني مرورك يا قمر
و اي سؤال انا حاضرة
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010