حلوه طريقتك بنت مكه بس احنا نسويها بالمكرونه البينى penne ونسلقها 3ارباع سلق واللحم المفروم ما نحط عليه صلصه ابدا بيبقى بلونه الطبيعى
وبهاراتها ملح وفلفل ورشه جوزه الطيب على وش البشامل
وبعدين بنخلط نص البشامل مع المكرونه كلها الاول ونحط نص المكرونه وبعدين اللحمه وبعدين مكرونه النص الباقى واخر شى باقى البشامل وبجبنه او بدون
ونحطها فى فرن حامى من تحت ربع ساعه بس ولو الوش ماكان احمر نولع الشوايه 3 دقايق وبالهنا حبيبتى
وممكن لو تحبى البشامل يطلع لونه بينك حطى فيه بعد ما يخلص معلقه صلصه تلوين بس
دى طريقتنا احنا المصريين يارب تعجبك
__________________
ليس كل ما يلمع ذهباً