اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بكر الشايب
تبارك الرحمن ماشاء الله
اعجبتني طريقة الرز مع البازيلا رووعة طالعه
وكل ما تقدمين بصراحة يا مستكه شهادتي فيه مجرووحه بجد
احس انك فنانة تبارك الرحمن بالاكل وذوقك عالي جدا جدا .. وحنتظر منك طريقة أو وصفه حلوة لوصفة الفتة المصرية على اصولها  جربتها مرة في مصر ومش قادر انسى طعمها
|
مشكورة حبيبتي الغالية
علي كلامك المشجع جدا و شهادتك وسام علي صدري يا قمر

و ان شاء الله هنزل لك موضوع مستقل عن طريقة الفته المصري يا قمر
انتظريني
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بنت مكة2008
تسلم يدك طبقين مشهيه جداااااا
|
تسلمي يا عسل
شرفني مرورك يا قمر
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة سحب77
رووووووعة ما شاء الله
تسلم الأيااااااادي يا قمر
وبالعااااااااااافية
تحياااااااتي
|
تسلمي حبيبتي
بارك الله فيكي غاليتي
شرفني مرورك يا قمر
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الصائمة لله
ماشاء الله --- تبارك الله ..
وصفة رائعة كروعتك ياعسل ؛
الله يحفظك بما حفظ السموات والأرض ومن تحبين ..
اللهم صل على نبينا محمد صلى الله عليه وسلم ..
|
مرسيه يا قمر حياتي
بارك الله فيكي و مشكورة حبيبتي علي الدعوات الغالية
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010