اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة روعـــــــة
يم يم رغم إني متغديه بس جوعتيني يابنت مكه
على فكره أنا فيني العرق البخاري ...بس طريقتك تختلف عن طريقتي ياقمر
المهم في الأخيرتسلم الأيادي
|
الله يسلمك يارب ايش طريقتك خلينا نستفيد ونجرب اشياء جديده
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الجنه غايتي
ياااااااااااااااااااربي
اول ماشوفت الموضوع بخاري
ادور على المنتوووووووووووووووووووووووووووووووووو
يجنن المنتو احنا لما نروح بمكه يودينا بابا مكااااااااان شعبي كدا يقول دا افضل مكان للمنتو وناكله بالسياااااااره كله خيال والله
|
بالعافيه عليكم المره الجايه تعالى عندي احسن من المطاعم
او اتعملى طريقتوا جدا سهل
تسلمى على مرورك
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الطير الأزرق
ما شاء الله تبارك الرحمن مبدعة
تسلم إديكي
|
الله يسلمك يارب
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة أنا المتمردة"
الله يعطيك العافية .. اممم اشتهيت المنتو .
|
الله يعافيكي ياااارب
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الجنه غايتي
ايوا يشبه الشيشبرك جدا
عجين وبداخله لحم مفروم 
|
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة dodi_dabdoobi
بالنيابة عن بنت مكه و تكملة لكلام اختي الجنة غايتي المنتو من الاكلات البخارية و هو عبارة عن عجين محشي باللحم و البصل مطبوخ على البخار
|
الجنه غايتى ودودي
تسلمو عن الرد عنى كنت مختفيه عن النت يومين
ماريا زي ماقالوا وتسلمى على مرورك هو ينطبخ في قدر خاص بي المنتو على البخار تكمله لكلام دودي
__________________
ياررب ارح قلبي وعوضني خير