اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة سعاد 2000
الله يسامحك ............ جوعتيني زلسة ماتغديت
بس ما حطيتي صور ة للشكل النهائي بعد خروج الصينية من الفرن
واهنيك على الشرح الوافي خطوة خطوة الله يباركلك يارب

|
شرفني مرورك يا قمر
للاسف كان عندي ضيوف و كان صعب التصوير النهائي
لكنه كان ناجح جدا و كل قلقي انه يلتصق لكن الحمد الله بسبب تسخين الزيت قبل رص الصنيه
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة أنا المتمردة"
الله يعطيك العافية ..
|
بارك الله فيكي غاليتي
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة زوجةاحمد
روووووووووووعه
تصدقي كان نفسي في طريقته
بس ممكن اعرف مافائده البيكنج بودر في كل طبقه؟
وما فائده وضع الصينيه في الثلاجه قليلا؟
|
يا هلا بيكي حبيبتي و الله وحشتيني
شوفي يا ستي الوالدة حفظها الله طول عمرها بتعمل الجلاش كده و لا اعرف السبب صراحة
و انتي عارفة بقي بنمشي علي خطي الوالدة حفظها الله من غير ما نسال
و ايضا وضع الجلاش في الثلاجة برضو الوالدة حفظها الله
شوفي هذه الطريقة معتمدة عندنا في الجلاش الحلو و انا اتعبعت نفس الطريقة في الحادق
و فعلا خرافة و بالبسطرمة اجمل
جربيه ان شاء الله يعجبك
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة gawlp
تسلم يدك ماشاء الله عليك دائماً تبهرينا ..بوصفاتك المميزة ..
|
مشكورة حبيبتي الغالية
شرفني مرورك يا قمر
نورتيني
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010