منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - برجر دايت من مطبخي
الموضوع
:
برجر دايت من مطبخي
عرض مشاركة واحدة
15-03-2010, 09:02 PM
#
1
بنت مكة2008
كبار شخصيات المنتدى
تاريخ التسجيل: Apr 2009
المشاركات: 7,516
بسم الله الرحمن الرحيم
كيفيكم ياحلووين جيبتلكم طبق طازة ودايت ينفع للجميع انا سويتوا وحضرتوا وصورتوا
طبعا الا مايسوى رجيم يضيف زيت اثناء الطهي ويحط البرجر داخل الخبز الخاص مع كاتشب ومايونيز وخس والتوابع
المقادير
لحمة مفرومة
خضار مطحونة (كزبرة خضراء- كرفس - بصله -فصيين ثوم - زنجبيل مطحون)
بهارات (فلفل اسود - كمون - ملح )
طريقه العمل سهله جداااا احلى شي فيها تحضيرها مايستغرق 10 دقايق
دي اللحمه (( ضانى))
الخضار المطحونة
نضيف الخضار المطحوونة للحمه والبهارات ونخلطهم
كده بعد الخلط
بعد كده نعملها حبات برجر حسب الرغبه ممكن كبيرة وممكن صغيره
انا عملتها لغداء بكرة ان شاء الله عشان تتبل تمام والطعم يسير اطعم حااخليها في الفريزة لبكرة وممكن الا جيعان يسوها على الصاج بدون زيت
بالنسبه للشكل النهائي انتظرونى غداااااا باذن الله مع السلطة
<<< اسلوب تشويق
حبيت انزل الصور قبل مااعملها على الصاج عشان الا تحب تطبقها معايا
رجعت
طبعا وقت الطهي تقريبا ربع ساعه مع التقليب فوق وتحت عشان لاتنحرق لانها بدون زيت
جاء في بالى اقطع طماطم مكعبات نكهة اضافيه
كده حمرت وقربت تنتهي
ودا الشكل النهائي
ودي مع صوص السلطه
طبعا المكرونة بدون دسم بي طماطم اليوم كان الغداء ( لحمة - 4 ملاعق رز انا استبدلتها بي الموجود 4 ملاعق مكرونة -سلطة) وبالهناء والشفاء
__________________
ياررب ارح قلبي وعوضني خير
التعديل الأخير تم بواسطة gawlp ; 22-03-2010 الساعة
12:13 AM
بنت مكة2008
مشاهدة ملفه الشخصي
البحث عن المشاركات التي كتبها بنت مكة2008