اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ندى_1406
ماشاء الله روعه
الله يسعدك ويبارك فيك غاليتي
|
مشكورة حبيبتي
اسعدني مرور يا قمر
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة helwaya
ادا انا عاوزة اعرف كفته القرنبيط دي انا بصراحة يا بعملوا مقلي زي بتاعك
يا مطبوخ يا مع خضار مشكل مع الفراخ والمود ده
في حاجات تانية لإستخدامه؟
|
شوفي غاليتي ممكن تستعملي القرنبيط اي خضار اخر في طاجن مثة في التورلي
ممكن يكون مسلوق و مشوح في الزبدةو معاه فراخ مسلوقة و تعملي مقلوبة
ممكن كفته
و مكوناتها قرنبيط مسلوق و مهروس و عليه بيضة و لحم مفروم معصج و ملح و فلفل و ممكن شوية بقدونس و شوية بقساط عشان تتماسك و شكليها اصابع و ضعيها في البيض و البقسماط و تقلي
و ممكن تعملي قرنبيط مسلقو و مهروس مثل باباغنوج
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الاوزون
ما شاء الله تبارك الرحمن
تسلم ايدك ممكن سؤال ليه تسلقي القرنبيط قبل ما تقليه لأن القرنبيط يستوي بسرعه
|
مشكورة حبيبتي علي مرورك
و الله تعودتك علي سلقه و لم اجربه ني و لا مرة
حتي القرنبيط الصنية بعد السلق اشوحه في قليل من الزبدة قبل وضعه في الطاجن
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة أنا المتمردة"
يعطيك العافية ..
|
الله يبارك فيكي غاليتي
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة المتفائلة..
شكله مشهي ولذيذ
ماشاءالله عليك يامستكه دائما مبدعة
الله يعطيك العافية
|
مشكورة حبيبتي
بارك الله فيكي يا قمر
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة مهره
سبحان الله.
لي عدة أيام أشتهي القرنبيط المقلي ... ولكن مهرة هداها الله لا تترك لي مجالاً لدخول المطبخ براحتي.
طريقتي ليس فيها إلا البيض والطحين وقليل من الملح والفلفل.
ولكن طريقتكِ تبدو أشهى 
|
جربيها يا عسل و ان شاء الله تعجبك
طمعها مميز جدا
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة مدام الاء
ما شاء الله على وصفاتك الرائعه
تسلم الايادي يارب والله يعطيكي الف عافيه
|
يا رب يحفظك حبيبتي
بارك الله فيكي
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010