اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة islam12
وآآآآآآآآآآآآآآآوووووو روعة تسلم ايديك >>>>صراحة تجنن و الاحلى انك اعطيتينا سر الطراوة لان اكيد هو سر اصحاب المحلات عشان كدة تكون البيتزا طرية . مشكورة
|
مشكورة غاليتي علي كلماتك الطبية
و الله سر الطراوة في البيتزا
الحمام المائي اثناء الخبز
جربيها و ان شاء الله تعجبك
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ملَك شادي
واخيرا نزل موضوع الصورة الي كانت في توقيعك كنت كل مشوفها اقول اووووووه امتا ينزل بس
تسلم ايديكي
بس مافهمت
فيها تونة ودجاج بنفس الوقت
ولا هاي منفصلة عن هاي يعني بيتزا تونة وبيتزا دجاج؟
ويسلمو ايديكي
|
معلش حبيبتي كنت مشغولة شوية في الدارسة
الله يعيني
لالا طبعا الصنيتين منفصلين
واحدة بالتونة و الثانية بالدجاج
و تسلمي يا قمر
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة زوجةاحمد
يسلمووووووووووو
شكلها روعه جوعتيني
|
تسلمي يا عروسة
شرفني مرورك يا عسل
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الجوريه الحمراء
ماشاء الله عليكي يا مستكة..مبدعه كالعاده ...تسلم ايدك و ننتظر المزيد من وصفاتك...
|
مشكورة حبيبتي علي كلماتك رافعة المعنويات
بارك الله فيكي
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة مدام الاء
ما شاء الله
ابداع
تسلم الايادي يارب
ويعطيكي الف عافيه
|
تسلمي يا جميلة
شرفني مرورك يا عسل
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010