
الارز المعمر
السلام عليكم يا شيفات
طبعا كلكم شيفات ومتميزات ووين انا اروح بينكم
الله المستعان
حبيت اكتب لكم وصفة الارز المعمر يارب تعجبكم
تغسلي الرز حسب الكمية الي تحبيها وتحطيه في صنية وتتركي له مساحة مناسبة للسوى يعني متمليش الصنية
تضيفي عليه القشطة وكل ما كانت كمية كافية كان طعمه احلى
وتدعكي الرز بالقشطة كويس جدا
وضيفي معلقتين سمنة ويسلام لو سمنة بلدي
وبعدين ضيفي لبن ( الحليب ) ويكون اعلي من الرز بمقدار عؤلة صوباع
وضيف الملح بكمية اقل من المعتاد بقليل
دخليه الفرن وتابعيه الي ان ينضج وهو حيستوي من تحت ويتحمر من فوق من غير ما تغيري وضعه
سهل ولذيذ جدا
__________________
لا اله الا الله
التعديل الأخير تم بواسطة gawlp ; 10-04-2010 الساعة 06:10 AM