منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - عاشقات حلم الامومه
عرض مشاركة واحدة
قديم 20-03-2012, 07:47 AM
  #1084
Hala122
عضو مميز
 الصورة الرمزية Hala122
تاريخ التسجيل: Apr 2006
المشاركات: 2,361
Hala122 غير متصل  
حلووومة..أسأل الله العظيم رب العرش العظيم ان يخفف عنك ويشفيك ويعافيك في بدنك ياااااارب إشفي اختنا يااااارب خفف عنها وإجعل كل تعبها مغفرة ورفع درجات يااااارب ياارحم الراحمين.
حلومة ماعلى قلبك شر حبيبتي ..ضرووووري تدوري على شيخ يقرأ ويكون ثقققققققة..وابدأي من الآن بالرقية الشرعية وسورة البقرة..قلبي معاك حبيبتي.

سلمى..ربنا يهوّن عليك الاسابيع المتبقية وتقومي بالسلامة يارب.

دودي..يلا شدي الهمة مابدنا كسل..ماشاء الله انت ماشية كويس في الرجيم..تذكري السايز اللي كنت تلبسيه قبل 18كيلو والسايز اللي بتلبسيه الآن اكيد اشي برفع المعنويات..يلا يلا احنا معاك لحد ماتوصلي هدفك بإذن الله.

مرموسة..مبارك الآيباد الجديد ياعسل..ربنا يديم المحبة بينكم ويبعد عنكم كل شر وكل عين.

كريستي..تعالي يابنت أدلي بدلوك هنا..نورعمرها 10اشهر وايوب 4 سنين..سير الرحلة أمريكا _دبي,,,دبي_الاردن (ان شاء الله) وبتقلع من امريكا الساعة 12:30 الظهر.

اسلام..الله ينجحك وتتخرجي على خير يارب..معلش حبوبة اوقات ظروف عمل الزوج تجبره على ذلك إحنا في بيت واحد وبنحكيش مع بعض غير في الويكند باقي الاسبوع كله شغل.

سلامي لبقية الفراشات.
__________________
{اللهم أكرم اخواتي الغاليات عاشقات الامومة بالذرية المباركة والطيبة قريباً يارب}
رد مع اقتباس