اللحم الناشف
تسلق لحم البقر مع الملح حتى تستوي اللحم
وتخلي شوية من مرق اللحم
وتقطع اللحم زي الستيك وتدقه بمطرقة خاصة للستيك
وموية اللحم تضع عليه شوية ملح حومر ثم نضع اللحم
ويترك في الثلاجه لمدة ثلاثه ساعات ثم يقلي
في زيت غزير حتي يحمرويصفى من الزيت
اللحم المحمر بالبطاطس
بصل ثوم خرينجان ورق الغار صلصه طماطم ملح شوية سكر بطاطس فلفل احمر حار لحم
بقر مقطع قطع صغيره
الطريقه
يحمر البصل مع شوية زيت ثم ندخل الثوم حتي تستوي
ونخل الفلفل الاحمر المطحون ويقلب جيدا وبعدها ندخل الصلصة
مع الخرنجان وورق الغار ثم الملح وشوية شكر وتقلب مرة ثانيه
وندخل اللحم المقطع ويقلب ثم نضع شوية شوية مويه الي ماتستوي اللحم
وعندما تستوي اللحم وتجف الموية اللي في وسطها
نقطع البطاطس ويقلى في زيت ثم يدخل مع اللحم
ان شاءالله اكون افدتك اخي بندق واذا تبي اي شي ثاني امر انا حاضره
اختك في الله كامبوره