منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - الى طباخات المنتدى ... انجدوني طريقة عمل الازانيا
عرض مشاركة واحدة
قديم 26-10-2003, 08:41 PM
  #4
ريتال
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية ريتال
تاريخ التسجيل: Oct 2003
المشاركات: 2,263
ريتال غير متصل  
أختي العزيزه ريوف إليك مقادير اللزانيا ويارب تعجبك
لازم تشتري اللزانيا من السوبرماركت شرايح مستطيله شكلها مثل المكرونه أسئلي البائع المهم جيبيها وأسلقيها مثل المكرونه وعلشان هيا طويله ممكن تسلقيها في صينيه يعني لاتكسريها المهم تكوني مجهزه لحمه مفرومه مستويه وعليها فلفل أسود وملح وكمون وتحطي عليها قليل من الصلصه موكثير زي الشوربه بل تكون الخلطه ناشفه وتحطي عليها ورق الأورغانوا وكمان جهزي الباشميل كيف سخني الزيت قليلطبعا وتحطي عليه الدقيق ممكن أربع ملاعق أكل المهم بصبح لونه ذهبي قليل وتحطي عليه الحليب السائل وبسرعه تقلبي وإذاكلكع حطيه في الخلاط المهم مايكون ثقيل ولاخفيف وحضري كمان جبنه مازوريلا ألن نبدء جيبي طبقه من المكرونه وحطيها في قاع صينيه مستطيله عرضها بعرض اللزانيا وإذا الصينيه كبيره ممكن تحطي شريحتين جنب بعض المهم طبقه مكرونه وعليها اللحمه المفرومه وقليل من الباشميل وقليل من الجبنه وهكذا وتكون الطبقه الأخيره مكرونه وعليها الباشميل وندخلها الفرن لحد ما الباشميل يجمد ونخرجها ونحط الجبنه ولمن تبغي تقدميها أدخليها الفرن بس ولعي من فوق وبالهناء والعافيه ويارب أكون وفقت في الشرح المهم ترى تكون ساخنه عند التقديم وممكن أرسلك قطعه بالبريد المستعجل هاهاهاهاهاها كل عام وأنتم بخير