اهلين حبيبتى خيرها فى غيرها
احنا حبيبتى ببلدنا البطاطس لها مواسم وعلشان تكون موجودة دائما تخزن بالثلاجات ولكن تكون سوداء ومو مليحة
ولكن انا بخزن البطاطس بطريقتى الخاصة وان شاء الله تفيدكوعلى فكرة انا واخدة الطريقة من زوجى الذى درس سياحة وفنادق ويعمل كدة بمطعمة
بس سررررررررررررر
المهم الطريقة لعيونك الحلوين
قطعى البطاطس اصابع وينقع بماء وشويم ملح مع قليل من الخل حسب الكمية لمدة ربع ساعة تقريبا
وبعدين تصفى وتوضع فى اكياس بلاستك نظيفة وتوضع بالفريزر لفترة طويلة اذا حبيتى
وفى طريقة للاستخدام السريع انك تقطعى البطاس وتقليها نصف صفار وتضعيها بالفريز بعد ما تبرد طبعا ولما تحتاجيها تخريجها من الفريزر ووضعا فى الزيت وقليلها كمان مرة
وبالهناء والشفاء
واى استفسار انا جاهزة حبيبتى