منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - صور لكل اجهزة مطبخى وتجاربى معها --------تعالو استفيدو
الموضوع
:
صور لكل اجهزة مطبخى وتجاربى معها --------تعالو استفيدو
عرض مشاركة واحدة
18-09-2005, 06:03 PM
#
2
احمد شوبير
من كبار شخصيات المنتدى
تاريخ التسجيل: Dec 2003
المشاركات: 9,213
هذا اخواتى فريزر بس
طبعا مايبنى ثلج ابدا زي النوع القديم
الصف فية احلى
تلاقى الاشياء فية بسهولة لانها قدامك كلها وليست على بعض زى الفريزر القديم
واسع وفى نفس الوقت وقافى يعنى ماياخذ مكان كبير فى المطبخ او المخزن
تنظيفة سهل
الوان متعددة ابيض بيج واستيل
الرفوف قابلة للتغيير حسب الحاجة
شوفو الفرق بينة وبين الفريزر القديم
هذى غسالة ونشاف
طبعا مريحة جدا فية مكان للصابون -------والكلوركس -----------وملطف الاقمشة
تنظيفها مرة حلو تستوعب كميات كبيرة
ماتحتاج التردد عليها تغسل وتسبع وتنشف بنسبة 50%
فى المية
بعد كذا دخليهم فى النشاف يطلع الغسيل ناشف 100%
وحار وكثير من الملابس بعد النشاف ماتحتاج كور خاصة لو بعد ماينتهى من التنشيف على طول تاخذى الغسيل منة و تعلقية
البطانيات ينفشها ويخليها روعة
ماعاد تحتاجى لحبل الغسيل خاصة الي فى شقق
ممكن تغسلي فى اى وقت حتى لو كانت فية امطار او الجو بارد
فى الغالب يطلع الوبر والشعر او الخيوط الي فى الملابس الي تكون لازقة فى الملابس
فية بعض النشافات يجى معها رف لتنشيف الاحذية
ادفى فية ملابس الاولاد قبل مايلبسوها فى الشتاء
ياخذ كميات كبيرة من الملابس مرة وحدة
بس لازم يكون فى مكان جيد التهوية علشان مايسحب الهواء الرطب مرة ثانية
فية نوع ماعجبنى وهو الي الغسالة والنشاف فوق بعض (انظر الصورة تحت )
لانة صعب تطليع الغسيل من الغسالة لصغر المسافة بين الغسالة والنشاف
وبعدين ماكان النشاف ينشف زين
هذا اخواتى فرن كهرب
عملى جدا خصوصا الي يطبخو بكميات قليلة
وفية اختصار للطاقة من الفرن الكبير
وفية سهولة استخدام يعنى ماتحتاجي علشان تحمرى اللحمة او الدجاج اليومى انك تنحنى على الفرن الكبير
هذا ممكن يتحط على طاولة فى المطبخ
ممتاز للدجاج القليل والكيك وتسخين بقية الاكل والصياني مثل الخضار والبشمل
لي ملاحضة مهمة علية انتبهى
لازم يكون التحمير الي فوق والي تحت منفصلين عن بعض
يعنى مرة اشتريت واحد ينفتح التحمير والي تحت فى نفس الوقت
وصار الكيك قبل مايستوى ينحرق من فوق والفطايربعد
لازم يكونو فتحهم واغلاقهم مفصول عن بعض
وهذا مكرويف
ممتاز للتسخين --------------انصح بعدم الاقتراب منة وقت التسخين خاصة ان بعض الاطفال يراقب بعض الاكل وهو يدور فى داخلة
هذا النوع يوجد بة صحن دوار يدور بالطبق لتوزيع الحرارة
طبعا لايدخل اي قصدير او صحون مذهبة فية لانها خطرة
اى شى من الخبز او الفطاير تتحمافية لازم لفها على طول لانة ينشفها اكثر من الافران العادية
لايعجبنى الطبخ فية بس للتسخين المرة الوحيدة الي طبخت فية كان
فية وحدة تكلمت عن عمل الكسكسى المغربى فية وجربتة وطلع مرة حلو
سهل التنظيف وفية ساعة دائما شغالة
فية طريقة لتشغيلة سهلة ابى اقول لكم عليها
لما احب احط شى يحتاج 45 دقيقة احط 44 يعنى نفس الشى بس اسهل
هذا منقى للهواء
ممتاز للى عندهم ربو بالذات
فية منة نوع فية فلتر يتم تغييرة كل فترة وفية بدون مجرد حديدة تغسل وترجع
اذا كانت الغرف متوسطة يكفى وحدة لكل غرفة
يجذب الغبار من الهواء ويجعلة نقي
انتبهى كل مايكون صوتة منخفض يكون احسن
وكبر الحجم ليس دليل على الجودة فالمديلات القديمة اكبر من الجديدة وبتالي تاخذ مساحة اكبر
__________________
لا يوجد شىء اسمه صعب ، ولا يوجد شىء اسمه مستحيل ... نحن من نصنع الصعب والمستحيل
احمد شوبير
مشاهدة ملفه الشخصي
زيارة موقع العضو احمد شوبير!
البحث عن المشاركات التي كتبها احمد شوبير