منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - صور لكل اجهزة مطبخى وتجاربى معها --------تعالو استفيدو
عرض مشاركة واحدة
قديم 18-09-2005, 06:06 PM
  #3
احمد شوبير
من كبار شخصيات المنتدى
تاريخ التسجيل: Dec 2003
المشاركات: 9,213
احمد شوبير غير متصل  

[img]http://www.******.net/hst1/fcauovz5...waw [/img]
هذى لتحميص الخبز
ولاحضى انها تكفى اربع شرايح فى المرة الواحدة
وانا احمى فيها حتى الخبر العربة والي عندى هى هذى الثانية وافضلها
على النوع الاول
لان الجهتين مفتوحات على بعض وممكن احمى الخبر العربى الكبير فيها بسهولة
طبعا فيها الوان وبعضها فية درجات مختلفة من الحرارة
فى الغالب من 20-------30$
ماتحتاجى تراقبيها هى من نفسها اذا احمر الخبز تتسكر وترفع الخبز
يعنى امنة من حيث الاحتراق
[img]/pg[/img]

هذى شواية على الكهرب
ممكن تسوى فيها الكباب والهداق والهمبرقر
اريح من الشواية العادية الى تحتاج الى جمر
ومكان خارج البيت وضروف مناخية معينة
عملية وفية منها احجام كبيرة على حسب حجم العائلة
وهى زى ماتلاحضين تيفال وفيها ماعون صغير لتلقى الزيوت التى تخرج من قطعة اللحمة
وهى ايضا عملية لمن يعمل دايت للسمنة او كبار السن لانها تخلص اللحمة من الزيوت
بعضها فية مؤقت يعنى تحطى الوقت الي تبية وتروحى عنها سعرها من20------70$
وهذى عجانة وخلاط للكيك
شوفى الاناءا ستيل وهذا اكثر قوة من البلاستك لاحتمالات السقوط
فية منها انواع والوان وقوة مختلفة لازم تكون قوتها عالية علشان تقدر تعجن لان بعضها ماتتحمل عجن الفطاير حدها تعجن الكيك
هذا النوع بحدود250$
وعلشان كذا فكرى قبل تشتريها هل تعجنين الكثير من الفطاير والكيك
وهذى نوعين من الخلاطات الي اعتقد مافية مطبخ ينفع بدونها
زى ماانت شايفة الاحمر ممتاز للعصير علشان وجود حنفية صغيرة
والثانية كاس قزاز والباقى تيفال
انا افضل الكاس القزازلان ريحة الاكل ماتلزق فية
ولايتخدش مع الاستخدام زى البلاستك
فية احجام واشكال كثيرة
والاسعار تتراوح بين 20-------------100$
__________________
لا يوجد شىء اسمه صعب ، ولا يوجد شىء اسمه مستحيل ... نحن من نصنع الصعب والمستحيل

التعديل الأخير تم بواسطة همسـ ; 19-09-2005 الساعة 03:40 AM السبب: وجود رابط لموقع اخر