عندي لك الطريقة يا حبيبتي
شوفي:
تحطي السكر و تغطيه بشوية مايه ما تكتري المايه يادوب تغطي السكر
تعصري عليهم ليمونة
بعد كده تحطيهم علي نار هادئة و تقلبي كتييييير لحد ما تأخذ اللون الذهبي (لون عسل النحل الفاااتح)
و بعد كده تشليها من علي النار و تبعديها من علي البوتاجاز حتي لا تغمق
بكرر لكِ لازم يكون لونها فاتح ما تغمقيهاش
و إن شاء الله هتدعيلي
بس لو باظت منك أوعي تدعي عليا
هستني تخبريني بالنتيجة
__________________
لا تنسي ذكر الله
سبحان الله و بحمده سبحان الله العظيم