منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - طريقة عمل الجاتوه
عرض مشاركة واحدة
قديم 01-03-2006, 10:51 PM
  #5
mailove
عضو جديد
تاريخ التسجيل: Feb 2006
المشاركات: 5
mailove غير متصل  
اختى مخاوية القمر
اليكى مقادير التورتة
اولا الكيكة الاسفنجية
9بيضات
1كوب سكر
كوب ونصف دقيق منخول
2باكو فانليا
1باكو بيكينج بودر

ثانيا الزينة
نصف كيلو كريم شانتية
كمبوت اناناس
شيكولاتة خام

الطريقة
اضربى البيض مع السكر جيدا واضيفى الفانليا وتكونى محضرة الدقيق المنخول مع البيكينج بودر واضيفية برفق على الخليط السابق وقبل كل هذا تكونى مشعلة الفرن ضعى هذا الخليط فى صنية مدهونة ذبدة ومرشوشة دقيق لكى لا تلتصق الكيكة فى الصنية وبعد ربع ساعة تابعى نضجها ولا تفتحى عليها الفرن قبل النصف ساعة كى لا تهبط الكيكة وعند اخراجها اتركيها لتبرد وبعدها تقومى بزينتها كما تريدين من الكريمة والكمبوت والشيكولاتة بعد بشرها


وبالهنا والشفا
على فكرة انا من هواه صنع الحلويات جدا واى خدمة اخرى
__________________