اختى مخاوية القمر
اليكى مقادير التورتة
اولا الكيكة الاسفنجية
9بيضات
1كوب سكر
كوب ونصف دقيق منخول
2باكو فانليا
1باكو بيكينج بودر
ثانيا الزينة
نصف كيلو كريم شانتية
كمبوت اناناس
شيكولاتة خام
الطريقة
اضربى البيض مع السكر جيدا واضيفى الفانليا وتكونى محضرة الدقيق المنخول مع البيكينج بودر واضيفية برفق على الخليط السابق وقبل كل هذا تكونى مشعلة الفرن ضعى هذا الخليط فى صنية مدهونة ذبدة ومرشوشة دقيق لكى لا تلتصق الكيكة فى الصنية وبعد ربع ساعة تابعى نضجها ولا تفتحى عليها الفرن قبل النصف ساعة كى لا تهبط الكيكة وعند اخراجها اتركيها لتبرد وبعدها تقومى بزينتها كما تريدين من الكريمة والكمبوت والشيكولاتة بعد بشرها
وبالهنا والشفا
على فكرة انا من هواه صنع الحلويات جدا واى خدمة اخرى