منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - الجديد في ملف صنع الحلويات الفرنسيه بالخطوات والصور
عرض مشاركة واحدة
قديم 16-04-2006, 04:32 PM
  #12
مستكة_مستكة
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية مستكة_مستكة
تاريخ التسجيل: May 2005
المشاركات: 9,448
مستكة_مستكة غير متصل  
tongue3

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ام بيسان
اهلالالالالالالالالالالالالالالالالا

تسلمى حبيبتى على تعبك واللة كويس انك عندك صبر تقعدى تكتبى دة كلة وكمان بلصور

جزاكى اللة الف خير
بس لى سؤال ماهوا مقدار اصبع الذبدة بلكوب

وهل ممكن استخدام سكر ابيض مكان البنى

وهل ممكن اعمل كريمة سائلة فى البيت وازاى

انا عارفة انى مزعجة بس انا باثق فى كلامك جدا
ولكى منى الف سلام ولمصر الحبيبة كل الشوق والمحبة

بسم الله الرحمن الرحيم

مشكورة اختي الكريمة ام بيسان

بالنسبة لاصبع الزبدة .. معذرة الموضوع منقول .. و لا اعرف بالتحديد مقدارة و لكن انا اعتقد انه 3/4 كاس زبدة نسبة و تناسب مع السكر و الزبدة جربي

اما بالنسبة للسكر البني .. يفضل استخدامه لانه يعطي لون الكراميل .. ممن استخدام السكر الابيض علية م عسل اسود
او سكر ابيض بس و جربي ممكن تنجح معكي

بالنسبة للكريمة السائلة اعتقد انك تقصدين كريمة الخفق



و بتكون جاهزة ..

و تحت امرك.. في اي وقت
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010