اقتباس:
	
	
		| 
			
				 
					المشاركة الأصلية كتبت بواسطة كلي ملح
					
				 
				شكله جناااااااااااااان 
والطعم شكله الذ 
وبحاول اجرب تارت الكرز بكره لان شكلها مرره حلو 
مشكوره وجزاك الله خير 
			
		 | 
	
	
 ب
بسم الله الرحمن الرحيم 
مشكورة اختي الكريمة ... و ان شاء الله تنجح معكي .. بس انا شفت في قناة فضائية شيف اجنبي عمل تارت بس لما فرد العجينة في صنية التارت و خرمها دخلها في الفريزر 1/2 ساعة و قال انه سر نجاح التارت انا بصراحة مجربتهاش 
يمكن يكون عندك نفس المعلومة  بس ده للتارت اللي بيدخل للنضج ثم نضع عليه حشوة مثل الكاسترد او الكريمة و يقدم 
تحياتي 
			 
			
			
			
			
			
			
				
					__________________
					مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010