اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة كلي ملح
شكله جناااااااااااااان
والطعم شكله الذ
وبحاول اجرب تارت الكرز بكره لان شكلها مرره حلو
مشكوره وجزاك الله خير
|
ب
بسم الله الرحمن الرحيم
مشكورة اختي الكريمة ... و ان شاء الله تنجح معكي .. بس انا شفت في قناة فضائية شيف اجنبي عمل تارت بس لما فرد العجينة في صنية التارت و خرمها دخلها في الفريزر 1/2 ساعة و قال انه سر نجاح التارت انا بصراحة مجربتهاش
يمكن يكون عندك نفس المعلومة بس ده للتارت اللي بيدخل للنضج ثم نضع عليه حشوة مثل الكاسترد او الكريمة و يقدم
تحياتي
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010