بسم الله الرحمن الرحيم
الفطير الحلو الحلو
ناخد قطعه من اللى قسمناهم الصغيرين و نفرده و نحاول انها تكون مربعه شويه و ندهنها بالسمن و نطبقها من
ناحيه و ندهن و نطبق الناحيه التانيه
و ندهن و نحط الحشو:-
كان عندى توفو سكر عملتاه كراميل و ضفنا عليه
قشطه خفق بس مزوده القشطه شويه يعنى سايله شويه و بالملعقه رشيت شويه و بعدين جبت مكسرات و
جرشتهم و معاهم جوز هند و زبيب و م\ك سكر و خلطهم و رشيت الفطيره و طبقتها بالشكل ده و حطيتها فى طبق و
سبتها لغايه ماعملت اختها
وده الشكل النهائى بعد ماسويته زى المشلتت و هى سخنه قطعتها و رشيت عليها التوفو و ممكن نحشيها مربى و
نرش سكر بودره على وش الفطيره و بالهنا و الشفا كمان المشلتت بيتاكل مع احلى شىء العسل الاسود و ممكن
معاه طحينه و يا سلام لو فيه جبنه قريش
صورة التوفو - من منتجات فول الصويا
بالهنا و الشفا
منقول
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010